Handelsbetingelser


Generelt

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos JKA-APS ved Jørgen Krarup Andersen

De indtastede oplysninger du har afgivet ved bestilling skal være korrekte.

Alle dine oplysninger bliver behandlet som fortrolige, og gives ikke videre til 3 part.

Alle vores priser er inklusiv moms. 
 

Levering

Når du har foretaget en bestilling i vores net-butik, vil du modtage en ordrebekræftelse på din e-mail. De bestilte varer vil blive afsendt  samme dag eller dagen efter jeg kan se din betaling .

Ønsker du at betale ved net-bank overførsel skal du kontaket mig via. mail.

Ønsker du Track & trace nummeret på din pakke, kan der sendes en ekstea mail til dig med denne kode hvis du lige skriver det under kommentarer ved ordreafgivelsen.

Denne service gælder kun indenfor Danmarks grænser.

Ved ordre på over 2000 kr. er portoen gratis.


Porto.

Alle ordrer sendes med Post Danmark.
Takster til Danmark

Portoen er ikke gældende for grøndland og færøerne og øvrige udland.
Takster til lande i Europa
Grundpris 150 kr. + 18 kr. pr. kg.

Takster til lande uden for Europa
Grundpris 150 kr. + 68 kr. pr. kg


Leveringsadresse

Du har mulighed for at angive anden leveringsadresse evt arbejdsadesse. Så skriv dettil mig under kommentarer 

Hvis varen er en gave, kan du uden ekstra omkostninger skrive en mail, og få varen pakket ind som gave. Den kan selvfølgelig sendes til modtageren af gaven.
 

Sikker betaling

JKA-APS garanterer, at det er sikkert at handle online hos mig. 

Jeg modtager kun dankort og visa dankort. 

Hvis du betaler via netbank skal du være opmærksom på lidt længere leveringstid. 

 
Moms
Der er beregnet 25% moms på varerne til alle kunder. Kunder uden for EU kan henvende sig til deres lokale toldkontor og få den danske moms tilbagebetalt.


Retur- og bytteret

Alle varer kan returneres indenfor 14 dage efter modtagelse. Varen skal være intakt og skal returneres i originalemballage vedlagt kopi af ordrebekræftelse. JKA-APS  vil inden for 14 dage tilbagebetale varens pris, minus porto. Beløbet vil blive overført direkte til din bankkonto, så du bedes angive dit kontonummer på kopien af ordrebekræftelsen.

Hvis du ønsker at bytte en vare til f.eks. anden størrelse, kan varen returneres med kopi af ordrebekræftelse og angivelse af bytteønsket. Vi beregner også porto ved ombytning.

Returvarer sendes til JKA-APS Jørgen Krarup Andersen, Asmosevej 1, 7500 Holstebro


Reklamation

Hvis der ved modtagelse af varen konstateres fejl og skader, skal du kontakte JKA-APS indenfor 8 dage efter modtagelse. Send en mail med angivelse af ordrenummer til jorgen@ jka-aps.dk og vi vil sende en pakkelabel, så du undgår at betale retur porto. Erstatningsvaren vil blive afsendt straks efter modtagelse af den returnerede vare. Du har ret til at reklamere i op til 2 år efter et køb, hvis der konstateres produktionsfejl ved varen. Der er 1 års garanti på varen.


Ansvar

Online køb er omfattet af de regler, der fremgår af Dansk markedsføringslov og Dansk lov om visse forbrugsaftaler.

BetalingsbetingelserBetalingsmåder:
JKA aps modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort eller du kan overføre via netbank , send venligst mail med din bestilling så jeg ved varen er solgt.

JKA aps anvender DIBS Payment Service hvilket sikrer, at din betaling med kreditkort hos JKA aps er sikkert og certificeret af PBS.
www.dibs.dk kan du læse om sikker betaling.
For yderligere information vedrørende betaling, via internettet, henviser vi til http://www.forbrug.dk/raad/naardukoeber/ehandel/

Leveringsbetingelser:
De fleste varer sendes inden for 1-2 hverdage med post danmark. 
Da de fleste varer sendes som der b-maxibreve kan der gå op til 3-4 hverdage inden du modtager dine varer.
Hvis du ønsker sendt som alm maxibrev så kontakt mig pr mail. 
Der leveres også til Færøerne, Grønland og udlandet men her er portoen en anden .
 
Modtagelse af varen:
Det er vigtigt at du kikker din vare efter, inden du skriver under på modtagelsen. Anmeldelse af beskadigede varer sker hos PostDanmark eller hos fragtmanden indenfor 2 dage. Det er meget vigtigt du ikke benytter en vare, for dernæst at reklamere over fejl eller mangler.
 
Returret:
Du har mulighed for at fortryde dit køb i 14 dage efter du har modtaget dine varer. Du skal blot sende din varer retur. Varen samt emballagen skal være i hel og ubrudt stand. Emballagen skal være ubeskadiget, så hvis et gensalg ikke er muligt kan vi desværre ikke modtage varen. Vi returnerer herefter pengene, dog skal du selv betale for fragten til os. Varer sendt ufrankeret nægtes modtagelse.

Priser:
Alle priser er incl. 25 % moms. Dog tages der forbehold for: Prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte og udgåede varer, samt ændring i specifikation i produktet samt trykfejl.
 
Fragt:
Hvis det samlede beløb er på 2.000,00 DKK eller derover, sendes der fragtfrit dette gælder dog ikke vandkunst, ellers tillægges der fragt i forhold til vægten ifg. post danmarks priser .

 
Garanti
På alle produkter ydes der garanti ifølge købeloven, med mindre producenten selv giver yderligere garanti på produktet. Det foregår således at kunden sender den defekte vare til os. Kunden betaler for fragten hertil. Hvis der er tale om en garantisag, returneres en ny til kunden. I tilfælde af reklamation skal faktura altid medsendes.
Henvendelse til JKA aps:
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevene leverancer bedes henvendelse rettet til:
Jørgen K. Andersen
Asmosevej 1
7500 Holstebro
97481414
JKA-APS | Asmosevej 1 | 7500 Holstebro | Telefon: 97 48 14 14 | Mail: skovtursrytteren@outlook.dk